Wedding Photographer named

ONE OF THE TOP WEDDING PHOTOGRAPHERS IN THE WORLD BY AGWPJA ON 2019

Italiaanse trouwfotograaf gevestigd in Siena, nabij Florence, Toscane, gespecialiseerd in creatieve documentaire huwelijksfotografie, verlovingsfoto’s, portretten. Mijn fotografie is de wens om momenten in het leven te vertellen Er is niets beter dan een dag vast te leggen die net zo belangrijk is als je bruiloft.

Ik zal een verhaal vertellen …

… je huwelijksverhaal dat je een leven lang bijblijft.

Trouwen in Toscane

STORYTELLING

&

CREATIVITY

Een bruiloft is geen verzameling foto’s. Met mijn foto’s wil ik een verhaal vertellen – EEN ECHT VERHAAL – de sublimatie van een ervaring van twee verliefde mensen die dit evenement willen delen met familie en vrienden.

Daarom vertel ik graag het verhaal van elke bruiloft door middel van een selectie foto’s waarin ik de verschillende momenten van je dag vastleg, vertegenwoordigd door gevoelens, gebaren, blikken, glimlachen, kussen en … liefde.

De magie van deze momenten voedt mijn creativiteit, mijn enthousiasme en mijn verlangen om het verhaal te vertellen. Bij elke bruiloft komt een uniek verhaal tot leven, een kunstwerk, zonder kunstmatige poses of versieringen en vooral zonder dat mijn aanwezigheid opdringerig is.

Alle bruiloften zijn een uniek project en het verhaal van elke bruiloft verdient het om met de grootste oprechtheid en authenticiteit van begin tot eind te worden verteld, zonder iets weg te laten. Ik zal de hele dag aan jou besteden om unieke momenten vast te leggen en voor altijd vast te houden.

Niets is voorgedefinieerd in mijn foto’s. Waarom? Omdat ik de fotograaf niet als een “regisseur” zie. Foto’s moeten echte momenten zijn, geen kunstmatig geconstrueerde momenten. Mijn foto’s zijn bij elke bruiloft anders, juist omdat ze in wezen door jou worden gemaakt, afhankelijk van je voorkeuren en hoe je je dag organiseert.